Activate Your Life!

Knowledge is powerful ~ ~ Experience is meaningful ~ ~ So,Cherish every moment! ~ ~

where should I go huh?

hey hey.. exam is just around the corner, 1 week more lah. haha but now im thinking bout my holiday already-lah~

things to consider:

Friends? yeahh i already have friends to enjoy together for this trip

Money? It’s okay, for me, it is worth to spend my money for travel

Time? I think I will be free at the end of June and early July, a week trip, perhaps

Please vote!! I have no idea yet~

Advertisements

13 Comments

  1. sapari

    husna..bae cadangkan ke Fiji..bae kalau free nanti, nak pi sana..bila lagi nak ke Fiji

  2. nadiah

    south island during winter is the real winter one,sejuk giler giler,and quenstown sgt cantik,and the snow lagi,wahh!
    nadiah cadangkan akak usha2 gambar winter trip dak2 ni yang 2007,perfect!:D
    *sgt teruja ngan trip dulu,tu yang smangat,haha*;p

  3. Akak,g south island.best gilaaaaaa! pastu kalau dah sampai Queenstown, g Milford Sound.And g snow boarding jugakkkk! Jeles okay 😦
    Tak payah jalan jauh2 lagi sebab nnt kita tak boleh nak ikut.nak p Fji gakk tp tunggu kita ada kat sini dlu ehh brea mana2 ;P

  4. zuria

    tiba2 rsa nk p south island..milford sound n wanaka..x p lg..jom2,spring ni..tp posa la..hehe

  5. caffeine escapade

    serk….definitely Fiji island.. 😉
    haha..x hbs2 dok sroh p Fiji.

    • huserk

      haha trex, mmg hati berat gak nak p fiji, tp lg superb kalau ada lesen dive!!! weh tak aci! apakata hang mai nz jum kita enjoy! n fiji skali!!! ahhahahaha

  6. ~aZa~

    B a l e k M a la y s i a…..~~

    (kekek…cadangan ini berbaur jeles sebab mampu baca ja tempat2 besh selain malaysia tu..jadi sila abaikan….= undi rosak… ^____^)

  7. Iz

    stuju ngan ~aZa~.. haha.. mmg berbaur jeles.. ekek..

  8. follow your heart~ echeeee…tapi better pergi jln2 coz bkn senang nak nengok negeri orang. Tak lama dah kan nak blk for good;)

    • huserk

      hehe betul2 tu makcu. mmg tgah pk nak bejalan mana ni..hehe

  9. serk, balik mesia.. ni kempen mkn buah2 tmptn..hehehe…dlm ht jeles nie tgk berjln2 disane….nk ikut gak..

  10. Noha

    vote untuk blk msia tu x sah.haha.macam org xtau je sape yg vote.:p

    • huserk

      heeeee mana de.. ada org len gak vote laa.. tgok la smua2 membe msia tu pun vote gak balik msia.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: